Εταιρία

logo

Ξεκινώντας μία σύντομη αναδρομή, η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο ELMAK ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τον κ. Ελευθέριο Μακριδάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορικής προμήθειας HO.RE.CA εδώ και αρκετά χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2013 η εταιρία μετακομίζει και εγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις της, στην περιοχή της Βάρης, Αττικής όπου και επεκτείνεται στην παρασκευή, συσκευασία και εμπορία ροφημάτων υψηλής ποιότητας.

Η ELMAK δραστηριοποιείται στην παραγωγή ροφημάτων σοκολάτας και εμπορεύεται μια σειρά από επιλεγμένα προϊόντα ιδανικά για καταστήματα καφεστίασης και ξενοδοχεία, με το δικό της brand name "novello"chocolate drink. Δημιουργεί προϊόντα για εμπόρους και για καταστήματα λιανικής με ελεγχόμενη παραγωγή και υψηλή ποιότητα.

Επιθυμία και επιδίωξη είναι η εδραίωση της ELMAK ως μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο της παραγωγής ροφημάτων με καινοτόμα και ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

Βασική μέριμνα της εταιρίας είναι η διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον διεθνή τεχνολογικό και παραγωγικό τομέα στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων μέσω διαρκών μελετών-ερευνών-δοκιμών ώστε να επιτευχθεί ο συνδυασμός άριστης ποιότητας-τιμής.