Τρόποι παρασκευής
Ζεστών ή Κρύων ροφημάτων

Οι οδηγίες παρασκευής των προϊόντων ELMAK BEVERAGE ειναι για επαγγελματικές μηχανές ή σοκολατιέρες.
Ρωτήστε μας για την προμήθεια των σοκολατιέρων απο την εταιρεία μας.

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ //SUGAR FREE

ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:

1 scoop σοκολάτα(40gr),

1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*

ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:

1ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,

½   ποτήρι γάλα light (150ml).

Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.

 

2ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,

150 ml γάλα πλήρες

Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 45gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.

Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.

 

3ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα

150 ml γάλα πλήρες

4-5 παγάκια

Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.

 

 

ΛΕΥΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

 

ΖΕΣΤΗ:

1 scoop σοκολάτα(45gr),

1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*

 

ΚΡΥΑ:

1Ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα,

½   ποτήρι γάλα πλήρες(150ml).

Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.

 

2ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα,

150 ml γάλα πλήρες

Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 55gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.

Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.

 

3ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα

150 ml γάλα πλήρες

4-5 παγάκια

Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.

 

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

 

ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:

1 scoop σοκολάτα(40gr),

1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*

 

ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:

1ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,

½   ποτήρι γάλα πλήρες (150ml).

Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.

 

2ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,

150 ml γάλα πλήρες

Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 45gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.

Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.

 

3ος τρόπος

1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα

150 ml γάλα πλήρες

4-5 παγάκια

Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.

 

 

ΚΡΥΟ ΡΟΦΗΜΑ NOVOCCINO

 

Οδηγίες παρασκευής:

2 scoop Novoccino [ 75 gr]

150ml γάλα πλήρες

Χτυπάμε στο μπλέντερ με 6-7 παγάκια και σερβίρουμε.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & NOVOCCINO ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΙΈΡΑ 5 ΛΙΤΡΩΝ

  • 3 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
  • 1 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ
  • 1 ΚΙΛΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Η NOVOCCINO

ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

100 ml ΝΕΡΟ

8-10 ΠΑΓΑΚΙΑ [αναλόγως τον πάγο].

60 gr ΣΚΟΝΗ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

15-25΄΄ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

 

  1. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΙΕΡΑ 5 ΛΙΤΡΩΝ

 

5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ

1 ΚΙΛΟ ΣΚΟΝΗ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

 

MILKSHAKE

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ MILKSHAKE ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙ 400ML

65-70 gr milkshake

150ml ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ

5-6 παγάκια

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ 20-30΄΄ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το milkshake  δεν είναι κατάλληλο για παρασκευή σε γρανιτομηχανή.


Εργαστήριο Παρασκευής και Συσκευασίας Ροφημάτων

Διεύθυνση: Πανός 24, Βάρη
Τηλέφωνο: +30 210 8950340
E-mail:  info@elmak.gr
Για επείγουσες παραγγελίες, καλέστε: .
+30 6932100005