Οι οδηγίες παρασκευής των προϊόντων ELMAK BEVERAGE ειναι για επαγγελματικές μηχανές ή σοκολατιέρες.
Ρωτήστε μας για την προμήθεια των σοκολατιέρων απο την εταιρεία μας.
Οι οδηγίες παρασκευής των προϊόντων ELMAK BEVERAGE ειναι για επαγγελματικές μηχανές ή σοκολατιέρες.
Ρωτήστε μας για την προμήθεια των σοκολατιέρων απο την εταιρεία μας.
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
1 scoop σοκολάτα(40gr),
1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*
ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
1ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,
½ ποτήρι γάλα light (150ml).
Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.
2ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,
150 ml γάλα πλήρες
Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 45gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.
Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.
3ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα
150 ml γάλα πλήρες
4-5 παγάκια
Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.
ΛΕΥΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
ΖΕΣΤΗ:
1 scoop σοκολάτα(45gr),
1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*
ΚΡΥΑ:
1Ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα,
½ ποτήρι γάλα πλήρες(150ml).
Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.
2ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα,
150 ml γάλα πλήρες
Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 55gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.
Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.
3ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (55gr) σοκολάτα
150 ml γάλα πλήρες
4-5 παγάκια
Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
1 scoop σοκολάτα(40gr),
1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 75 ΒΑΘΜΟΥΣ C*
ΚΡΥΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
1ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,
½ ποτήρι γάλα πλήρες (150ml).
Χτυπάμε στη φραπεδιέρα με 1 παγάκι και προσθέτουμε 3 παγάκια στο σερβίρισμα.
2ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα,
150 ml γάλα πλήρες
Βάζουμε στο σέικερ 50ml γάλα με 45gr σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σέικερ το υπόλοιπο γάλα [ 100ml] με ένα παγάκι και χτυπάμε με πολύ χαμηλές στροφές ώστε να ομογενοποιηθεί.
Σερβίρουμε σε ποτήρι με 3 παγάκια.
3ος τρόπος
1 scoop γεμάτο (45gr) σοκολάτα
150 ml γάλα πλήρες
4-5 παγάκια
Χτυπάμε στο μπλέντερ για 30’’ και σερβίρουμε.
ΚΡΥΟ ΡΟΦΗΜΑ NOVOCCINO
Οδηγίες παρασκευής:
2 scoop Novoccino [ 75 gr]
150ml γάλα πλήρες
Χτυπάμε στο μπλέντερ με 6-7 παγάκια και σερβίρουμε.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & NOVOCCINO ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΙΈΡΑ 5 ΛΙΤΡΩΝ
100 ml ΝΕΡΟ
8-10 ΠΑΓΑΚΙΑ [αναλόγως τον πάγο].
60 gr ΣΚΟΝΗ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
15-25΄΄ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΙΛΟ ΣΚΟΝΗ ΓΡΑΝΙΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
MILKSHAKE
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ MILKSHAKE ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΙ 400ML
65-70 gr milkshake
150ml ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
5-6 παγάκια
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ 20-30΄΄ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το milkshake δεν είναι κατάλληλο για παρασκευή σε γρανιτομηχανή.