Ξεκινώντας μία σύντομη αναδρομή, η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο ELMAK ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τον κ. Ελευθέριο Μακριδάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορικής προμήθειας HO.RE.CA εδώ και αρκετά χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2013 η εταιρία μετακομίζει και εγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις της, στην περιοχή της Βάρης, Αττικής όπου και επεκτείνεται στην παρασκευή, συσκευασία και εμπορία ροφημάτων υψηλής ποιότητας.

Η ELMAK δραστηριοποιείται στην παραγωγή ροφημάτων σοκολάτας και εμπορεύεται μια σειρά από επιλεγμένα προϊόντα ιδανικά για καταστήματα καφεστίασης και ξενοδοχεία, με το δικό της brand name “novello”chocolate drink. Δημιουργεί προϊόντα για εμπόρους και για καταστήματα λιανικής με ελεγχόμενη παραγωγή και υψηλή ποιότητα.

Επιθυμία και επιδίωξη είναι η εδραίωση της ELMAK ως μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο της παραγωγής ροφημάτων με καινοτόμα και ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

Βασική μέριμνα της εταιρίας είναι η διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον διεθνή τεχνολογικό και παραγωγικό τομέα στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων μέσω διαρκών μελετών-ερευνών-δοκιμών ώστε να επιτευχθεί ο συνδυασμός άριστης ποιότητας-τιμής.

0
Σημεία Πώλησης
0
Κωδικοί Προϊόντων
0
Σημεία Λιανικής Πώλησης
0
Χώρες Εξωτερικού

Εργαστήριο

Είμαστε μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, το εργαστήριο μας είναι ελεγχόμενης παραγωγής και αρχή μας είναι η καινοτομία και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το εργαστήριο μας διαθέτει όλα τα αναγκαία πιστοποιητικά των αρμοδίων δημοσίων φορέων και λειτουργεί με βάση των προτύπων HACCP ενώ διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παραγόμενων προϊόντων. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τους κάτωθι χώρους:

  • Αποθήκευση πρώτων και βοηθητικών υλών καθώς και υλικών συσκευασίας.
  • Εργαστήριο επεξεργασίας, παρασκευής και τυποποίησης προϊόντων
  • Αποθήκευση συσκευασμένου προϊόντος
  • Εργαστήριο γευστικής δοκιμής
  • Γραφεία διοίκησης

Η προμήθεια των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια από μεγάλους διεθνείς επώνυμους οίκους.

Διατηρώντας σταθερή την συνεργασία με τους προμηθευτές μας, επιτυγχάνουμε την άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας.

...

Πώληση Χονδρική. 


Εργαστήριο Παρασκευής και Συσκευασίας Ροφημάτων

Διεύθυνση: Πανός 24, Βάρη
Τηλέφωνο: +30 210 8950340
E-mail:  info@elmak.gr
Για επείγουσες παραγγελίες, καλέστε: .
+30 6932100005