Τρόποι παρασκευής
Ζεστών ή Κρύων ροφημάτων

Οι οδηγίες παρασκευής των προϊόντων ELMAK BEVERAGE ειναι για επαγγελματικές μηχανές ή σοκολατιέρες.
Ρωτήστε μας για την προμήθεια των σοκολατιέρων απο την εταιρεία μας.

Παρασκευή ζεστού ροφήματος σοκολάτας


A. Παρασκευή σε επαγγελματική μηχανή καφέ, στο ακροφύσιο του ατμού:
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (40gr) προϊόντος και 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.  Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και ζεσταίνουμε στον ατμό έως τους 70 βαθμούς.

B. Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
Προσθέτουμε (800gr) προϊόν σε (4500ml) γάλα πλήρες και ζεστάνουμε έως τους 60-65 βαθμούς.

 

Παρασκευή σοκολάτας γάλακτος (ibrik)


A. Παρασκευή στο μπρίκι:
προσθέτουμε (38-40gr) προϊόντος και 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες.  Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά στο μπρίκι και ανακατεύουμε συνέχεια έως τους 60-65 βαθμούς.

B. Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
Προσθέτουμε (800gr) προϊόντος σε (4000ml) γάλα πλήρες και ζεστάνουμε έως τους 60-65 βαθμούς.

Παρασκευή κρύου ροφήματος σοκολάτας


A. Παρασκευή στην φραπεδιέρα:
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (45gr) προϊόντος, 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες, 1/2 κουταλιά ζάχαρη.  Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και χτυπάμε στην φραπεδιερα με πάγο, σερβίρουμε με έξτρα πάγο.

B. Παρασκευή στο μπλέντερ:
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

C. Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
Σε (4000ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.

Παρασκευή κρύου ροφήματος με σοκολάτα και καφέ (novoccino):


A. Παρασκευή στο μπλέντερ:
Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας (60-70gr) προϊόντος και 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες.  Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

B. Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
Σε (3500ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.

Παρασκευή κρύου ροφήματος με μπισκότο Oreo


A. Παρασκευή στο μπλέντερ:
Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας (60-70gr) προϊόντος και 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο (7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

B. Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
Σε (3500ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.

Παρασκευή κρύου ροφήματος μπισκότου


A. Παρασκευή στο μπλέντερ:
προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας (60-70gr) προϊόντος και 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

B. Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
Σε (3500ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.


Εργαστήριο Παρασκευής και Συσκευασίας Ροφημάτων

Διεύθυνση: Πανός 24, Βάρη
Τηλέφωνο: +30 210 8950340
E-mail:  info@elmak.gr
Για επείγουσες παραγγελίες, καλέστε: .
+30 6932100005